Zoveel leuke vrijgezelle klanten, en zoveel leuke combinaties mogelijk. Wij willen jullie graag met elkaar kennis laten maken.

Op vrijdag 14 februari organiseren wij onze eerste vrijgezelle knipborrel. Ontmoet tijdens jouw knip of style afspraak andere leuke vrijgezellen onder het genot van een hapje en/of drankje.

Wij doen dit samen met Eva van Payperdate. Zij is op Voorne-Putten de persoonlijke matchmaker. De inschrijvingen zullen samen met Eva worden bekeken, waarna wij de planning organiseren waarbij de juiste personen elkaar op de knipborrel kunnen ontmoeten. En ja, dit betekent dus ook dat je met nat haar gespot kan worden, maar ook op je best. Leuk als je iets eerder komt dan de tijd die je van ons doorkrijgt. Zo kun je in onze lounge een drankje nemen, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen dit erna te doen.  

Wil jij hier bij zijn schrijf je dan uiterlijk voor 26 januari in. Reageer snel want vol=vol.
Inschrijven is gratis, je betaalt alleen voor je knip of style behandeling. 


Vul je gegevens hieronder in en wij nemen hierna persoonlijk contact met je op.

Kosten knipservices:
- Knippen heren €26,50
- Knippen dames €32,50 
- Styling dames €21,50

Locatie:
Kapster Loes
Vliedbergstraat 8
3224 XH Hellevoetsluis
0181-319393

De Knipborrel zal tussen 16:00 en 20:00 uur bij Kapster Loes plaatsvinden. Eva van Payperdate zal alle inschijvingen op 31 januari gaan matchen. Hierna zal het team van Kapster Loes de tijden inplannen. 

Ben jij single en wil jij je wilde haren laten temmen? Schrijf je dan nu hieronder in. 

 
* geeft verplicht aan
Email Marketing Powered by Mailchimp